Meer informatie
Inhoud 50ml
Huidtype Rijpe huid

Dr Renaud Masque Lift Iris

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 27,30 Normale prijs € 39,00
Inhoud:
50ml

Dr Renaud Iris Lift Mask

Dit anti-aging masker geeft een verstrakkend effect en zorgt voor de stevigheid van de huid. Dit masker bevat acht effecten die elkaar aanvullen. Sommige van deze stoffen spannen de scheidingslijn van de huid terug aan, waar andere ingrediënten het vocht in de huid vasthouden. Dit masker is een crème masker met een complete anti-huidverouderingswerking. Dit masker bevat acht effecten die elkaar aanvullen. Sommige van deze stoffen spannen de scheidingslijn van de huid terug aan, waar andere ingrediënten het vocht in de huid vasthouden.

Gebruik Masque Lift Iris

1 à 2 keer per week in een dikke laag aanbrengen op een gereinigde huid, ongeveer 10 minuten laten inwerken, Hierna het masker inmasseren of afwassen met water. vervolgens de lotion en een verzorgende crème aanbrengen.

Gratis bijpassend proefje

Log in voor uw korting!

Advies van de huidspecialist

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €35,-!

Dr Renaud Masque Lift Iris

Dr Renaud Masque Lift Iris: Dit anti-aging masker van Dr Renaud geeft een verstrakkend effect en zorgt voor de stevigheid van de huid. Dit masker bevat acht effecten die elkaar aanvullen. Sommige van deze stoffen spannen de scheidingslijn van de huid terug aan, waar andere ingrediënten het vocht in de huid vasthouden. Dit masker is een crème masker met een complete anti-huidverouderingswerking. Dit masker bevat acht effecten die elkaar aanvullen. Sommige van deze stoffen spannen de scheidingslijn van de huid terug aan, waar andere ingrediënten het vocht in de huid vasthouden.

Ingrediënten

Basaline en Irisextract spannen de scheidingslijn terug aan, wat zorgt voor een lifting in de diepte. Liftiline geeft een opspannende werking aan het huidoppervlak. Hyaluronzuur en Fucogel houden het vocht vast in de epidermis. Matrixyl stimuleert de fibroblasten tot de aanmaak van collageen en elastine. 5. Yarn- en salie-extract hebben een oestrogeen achtige werking en deze extracten voorkomen afbraak en verslapping van de huid.

Gebruik Dr Renaud Masque Lift Iris

1 à 2 keer per week in een dikke laag aanbrengen op een gereinigde huid, ongeveer 10 minuten laten inwerken, Hierna het masker inmasseren of afwassen met water. vervolgens de lotion en een verzorgende crème aanbrengen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!