Dr Renaud Baume Nutrition Intense Miel d’ Acacia

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 44,91 Normale prijs € 49,90
Inhoud:
50ml

Dr Renaud Acacia Honey Intense Nutrition Balm

Advies van de huidspecialist

Gratis bijpassend proefje

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Dr Renaud Baume Nutrition Intense Miel d’ Acacia

Dr Renaud Baume Nutrition Intense Miel d’ Acacia is een voedzame balsem verrijkt met biologische honing en Karité boter (10%). Geeft onmiddellijk een gevoel van comfort aan de droge huid. De extracten van koninginnengelei, Propolis en honing uit Acaciabloemen en rijstpeptiden halen het trekkerig gevoel weg . De huid is zacht terwijl ze geholpen wordt tegen aanvallen van buitenaf. De gevoede huid herwint zachtheid, flexibiliteit en comfort.

Resultaten

Deze voedzame balsem verrijkt met biologische honing en Karité boter (10%) geeft onmiddellijk een gevoel van comfort aan de droge huid. De extracten van koninginnengelei, Propolis en honing uit Acaciabloemen en rijstpeptiden halen het trekkerig gevoel weg . De huid is zacht terwijl ze geholpen wordt tegen aanvallen van buitenaf.

De gevoede huid herwint zachtheid, flexibiliteit en comfort.

Gebruik Baume Nutrition Intense Miel d’ Acacia

Aanbrengen ‘s morgens en/of ‘ s avonds op gelaat en hals na de reiniging.

Tip:

Breng de baume aan op de handen voor een zichtbaar herstellend effect.

 • Neuro-fyto-zuurstofbindend comlex Stimuleert de synthese van Dopamine en geeft de zuurstoftoevoer naar de cel van boost.
 • Olieachtig maceraat van biologische honing Voedende eigenschappen, het brengt de lipiden en koolhydraten die nodig zijn voor de huid.
 • Karité boter (10%) Maakt het mogelijk om de elasticiteit van de huid te behouden en heeft belangrijke regenererende en beschermende eigenschappen.
 • Extracten van acacia honing Rijk aan koolhydraten en polysachariden, de Acacia Honing absorbeert en houdt van water. Het is een uitstekend hydraterend ingrediënt.
 • Extracten koninginnengelei, honing en propolis Synergetische actie van deze kostbare 3 elementen versterkt de droge, gevoelige of geïrriteerde huid en geeft hen flexibiliteit, energie en bescherming.
 • Rijstpeptides Deze stimuleren het cellulaire metabolisme, en versterken daarmee het vermogen van de huid om zich te verdedigen.
 • Bernagie olie is vooral bekend voor zijn herstructurering en hydratatie.
 •  

  Meer informatie
  Inhoud 50ml
  DrRenaud sub-lijn Voedend
  Huidtype Droge huid
  Substantie Balsem
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!