Gratis verzending in NL & BE   *     Voor 17.15 uur besteld morgen in huis     *     Gratis proefjes     *     Log in voor uw korting!

 

Crème 1ères Rides Pomme

Normale prijs: € 50,70

Special Price € 45,63

Met de aankoop van dit product verdien je 200 Spaarspunten
Inhoud: 50ml

Dr Renaud Apple 1st Wrinkle Cream

Deze luchtige crème pakt de eerste rimpels aan. De lichte, niet vette textuur van deze appelcrème zorgt voor een fluweelzachte huid.

Appel is rijk aan vitaminen en mineralen, beschermen de huid tegen vrije radicalen vanwege zijn krachtige antioxiderende eigenschappen. Een totaal van vier appel extracten handelen in synergie om een jeugdige huid te bevorderen.

Gratis verzending!

Gratis bijpassende proefjes

Log in voor uw korting!

Advies van de huidspecialist

Voor 17.15 uur besteld, morgen in huis

Alle producten op voorraad

Dr Renaud Crème 1ères Rides Pomme

Dr Renaud Crème 1ères Rides Pomme: Deze luchtige crème pakt de eerste rimpels aan. De lichte, niet vette textuur van deze appelcrème zorgt voor een fluweelzachte huid.

Ingrediënten

Appel is een echt concentraat van de jeugd! Rijk aan vitaminen en mineralen, beschermen de Pomme huidverzorgingsproducten de huid tegen vrije radicalen vanwege zijn krachtige antioxiderende eigenschappen. Een totaal van vier appel extracten handelen in synergie om een jeugdige huid te bevorderen.

Gebruik

De Crème 1ères Rides Pomme in de ochtend en de avond, aanbrengen na de reiniging op het gezicht en de hals.

Pluspunten

Ideaal voor de huid met de eerste rimpels. Pept de huid op, maakt de huid gladder en voller. Luchtige crème.

Resultaten

Een fluweelzachte huid met zichtbaar verminderde rimpels.

DOCTEUR RENAUD: UW NATUURLIJKE VERZORGING ONTWIKKELT DOOR EEN DOKTER

Dr. Renaud is naast dokter ook een dermatoloog en heeft zijn leven gewijdt aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur en de schoonheid van vrouwen - in zijn ogen het meest waardevolle van allemaal.

Nieuw in het assortiment is de lijn voor mannen met cactusvijgextracten

Dr Renaud is één van diegene die wist hoe en welke extracten er nodig zijn en er mee te werken met de dubbele doelstelling van compatibiliteit en effectiviteit.

Dit is geen ongekende natuur, maar een sterke, krachtige, geconcentreerde natuur, waaraan jaar na jaar wordt gewerkt om zijn effecten te blijven verhogen.

Elke lijn is gebaseerd op een specifieke bloem, groente of vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de verfrissende Framboos, het kalmerend Azuleen, de zuiverende Limoen...

HAPPY BEAUTY

Door de euforiserende bestanddelen, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.

Aanvullende Informatie

Inhoud50ml
HuidtypeDroge huid
Anderen kochten ook