Gratis verzending in NL & BE   *     Voor 17.15 uur besteld morgen in huis     *     Gratis proefjes     *     Log in voor uw korting!

 

Gel Crème Matifiant Citron Vert

Normale prijs: € 29,00

Special Price € 26,10

Inhoud: 50ml

Dr Renaud Lime Matifying Cream Gel

Deze Gel Crème smelt direct op de huid en is rijk aan zuiverende én hydraterende werkstoffen, zodat de huid haar evenwicht hervindt. Twee matmakende werkstoffen zorgen voor een matte teint. De hoog geconcentreerde werkstoffen zuiveren de huid.

Gratis verzending!

Gratis bijpassende proefjes

Log in voor uw korting!

Advies van de huidspecialist

Voor 17.15 uur besteld, morgen in huis

Alle producten op voorraad

Dr Renaud Gel Crème Matifiant Citron Vert

Dr Renaud Gel Crème Matifiant Citron Vert: Deze Gel Crème smelt direct op de huid en is rijk aan zuiverende én hydraterende werkstoffen, zodat de huid haar evenwicht hervindt. Twee matmakende werkstoffen zorgen voor een matte teint. De hoog geconcentreerde werkstoffen zuiveren de huid.

Ingrediënten

Limoen, rhamnose gom, laricyl.

Gebruik

De Gel-Crème Matifiant Citron Vert in de ochtend en avond na de reiniging met de gel en lotion.

Pluspunten

2 matmakende werkstoffen zorgen voor een matte teint. De hoog geconcentreerde werkstoffen (limoen, rhamnose gom, laricyl) zuiveren de huid. Hyaluronzuur en NMF-factoren zorgen voor hydratatie. De anti-stress werking en de frisse citrusgeur geven een gevoel van welzijn. Voor vrouwen, mannen en tieners. Voor de gecombineerde, vette of acné huid.

Resultaten

Matterende ingrediënten zorgen voor een zachte finish, die de glanzende plekken laten verdwijnen en de poriën vernauwen. Ook heeft deze gelcrème een anti-stress werking en geeft samen met de frisse citroengeur een rustgevend gevoel.

DOCTEUR RENAUD: UW NATUURLIJKE VERZORGING ONTWIKKELT DOOR EEN DOKTER

Dr. Renaud is naast dokter ook een dermatoloog en heeft zijn leven gewijdt aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur en de schoonheid van vrouwen - in zijn ogen het meest waardevolle van allemaal.

Nieuw in het assortiment is de lijn voor mannen met cactusvijgextracten

Dr Renaud is één van diegene die wist hoe en welke extracten er nodig zijn en er mee te werken met de dubbele doelstelling van compatibiliteit en effectiviteit.

Dit is geen ongekende natuur, maar een sterke, krachtige, geconcentreerde natuur, waaraan jaar na jaar wordt gewerkt om zijn effecten te blijven verhogen.

Elke lijn is gebaseerd op een specifieke bloem, groente of vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de verfrissende Framboos, het kalmerend Azuleen, de zuiverende Limoen...

HAPPY BEAUTY

Door de euforiserende bestanddelen, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.

Aanvullende Informatie

Inhoud50ml
HuidtypeGemengde vette huid
Anderen kochten ook