Gratis verzending in NL & BE   *     Voor 17.15 uur besteld morgen in huis     *     Gratis proefjes     *     Log in voor uw korting!

 

Gommage Purifiant Citron Vert

Normale prijs: € 25,00

Special Price € 22,50

Met de aankoop van dit product verdien je 50 Spaarspunten
Inhoud: 50ml

Lime Purifying Scrub

Gommage Purifiant Citron Vert: Dubbele actie: Met AHA & mechanische Peeling

Opperhuid zuiveren

Rijk aan fruitzuren en vitamine C. Limoen heeft zuiverende, samentrekkende en verhelderende eigenschappen. Extract van Pompelmoespitten Richt zich op onvolkomenheden en verminderd de secretie om de huid gezond te maken.

Zachte AHA Peeling

Concentraat van fruitzuren Exfolieert de huid en stimuleert intens de celvernieuwing

Gratis verzending!

Gratis bijpassende proefjes

Log in voor uw korting!

Advies van de huidspecialist

Voor 17.15 uur besteld, morgen in huis

Alle producten op voorraad

Dr Renaud Gommage Purifiant Citron Vert

Dr Renaud Gommage Purifiant Citron Vert: Dubbele actie: Met AHA & mechanische Peeling

Opperhuid zuiveren

Rijk aan fruitzuren en vitamine C. Limoen heeft zuiverende, samentrekkende en verhelderende eigenschappen. Extract van Pompelmoespitten Richt zich op onvolkomenheden en verminderd de secretie om de huid gezond te maken.

Zachte AHA Peeling

Concentraat van fruitzuren Exfolieert de huid en stimuleert intens de celvernieuwing

Mechanische Peeling

Citroenschil gekoppeld aan rijstpoeder De mechanische actie verwijderd dode huidcellen en onzuiverheden die aanwezig zijn op het huidoppervlak.

Gelaatskleur matmaken

Extract van zwarte paddestoel Doet de poriën vernauwen door haar samentrekkende werking en verminderd de talgsecretie.

Meerwaarde? Het welzijn van de huid Ramnose Gom

Stimuleert de vrijgave van B-endorfines om de huid tot rust te brengen en vormt een beschermlaag die verhindert dat externe vervuiling zich vastzet.

Resultaat

Met een aangenaam gevoel van frisheid elimineren de actieve ingrediënten de onvolkomenheden, verkleinen de poriën en stimuleren de celvernieuwing voor een heldere teint. De huidstructuur verfijnd. De huid is frisser.

Gebruik

1tot 2 keer per week, breng een dunne laag over het hele gelaat dat eerst gereinigd en gedroogd is. vermijdt de oogcontouren. Laat 5 minuten zitten en masseer daarna zachtjes met de vingertoppen. Afspoelen met warm water.

DOCTEUR RENAUD: UW NATUURLIJKE VERZORGING ONTWIKKELT DOOR EEN DOKTER

Dr. Renaud is naast dokter ook een dermatoloog en heeft zijn leven gewijdt aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur en de schoonheid van vrouwen - in zijn ogen het meest waardevolle van allemaal.

Nieuw in het assortiment is de lijn voor mannen met cactusvijgextracten

Dr Renaud is één van diegene die wist hoe en welke extracten er nodig zijn en er mee te werken met de dubbele doelstelling van compatibiliteit en effectiviteit.

Dit is geen ongekende natuur, maar een sterke, krachtige, geconcentreerde natuur, waaraan jaar na jaar wordt gewerkt om zijn effecten te blijven verhogen.

Elke lijn is gebaseerd op een specifieke bloem, groente of vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de verfrissende Framboos, het kalmerend Azuleen, de zuiverende Limoen...

HAPPY BEAUTY

Door de euforiserende bestanddelen, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.

Aanvullende Informatie

Inhoud50ml
HuidtypeNee
Anderen kochten ook