Voor 17.00 uur besteld morgen in huis     *     Gratis Proefjes     *     Log in voor uw korting!

Mimosa

7 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

7 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Mimosa

Dr Renaud Mimosa

Mimosa is een symbolische bloem die het lengen van de dagen en de komst van de lente aankondigd

Om de eerste rimpels aan te pakken, de huid te beschermen tegen externe agressies, ze te hydrateren en haar weer al haar vitale energie te geven, koos Dr Renaud 3 Mimosa-extracten:

  1. EXTRACT UIT BIO-MIMOS: Rijk aan flavonoïden, beschermt tegen oxidatievestress door de vrije radicalen te bestrijden.
  2. MIMOSAWAS: Door zijn uitzonderlijk verzachtend effect beschermt Mimosawas – rijk aan fytosterolen – de huid tegen deshydratatie (verwarming, airconditioning, Infra Rood…enz.).
  3. SCHORS VAN MIMOSA TENUIFLORA: Rijk aan taninen en polyfenolen, activeert het celmetabolisme opnieuw en draagt bij tot de regeneratie ervan. Stimuleert ook het weefselherstel.

Met het ouder worden gaat uw huid rimpeltjes vertonen, zij wordt droger en verliest tonus. Deze effecten worden door hormonale veranderingen nog geaccentueerd. De mimisalijn is Ideaal voor de huid met eerste rimpels en kraaienpootjes.

Mimosa is rijk aan vitaminen en mineralen en zorgt dat de huid een oppepper krijgt. Mimosa zorgt ervoor dat rimpels worden voorkomen en de huid beschermt wordt dankzij het hoge gehalte aan vitamine E en essentiële vetzuren. Appelpittenolie beschermt tegen externe agressies en appelsuiker maakt de huid opnieuw voller en hydrateert.