Gratis verzending vanaf €25,-   *     Voor 17.00 uur besteld morgen in huis     *     Gratis proefjes     *     Log in voor uw korting!

 

Hydraterend

1 tot 12 van 23 producten

per pagina
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

1 tot 12 van 23 producten

per pagina
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Hydraterend

Dr Renaud Hydraterend

Deze Hydraterende lijn is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een soepele, comfortabele en stralende huid. Zorgt voor een gehydrateerde huid met al het goede wat framboos te bieden heeft.

Ideaal voor vrouwen die:

Een trekkerig gevoel hebben na de reiniging van de huid. Op zoek zijn naar een soepele, comfortabele en stralende huid. Last hebben van fijne rimpeltjes, veroorzaakt door dehydratatie.

Dr. Renaud is naast dokter ook een dermatoloog en heeft zijn leven gewijdt aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur onder andere de Frambozen eb heeft daar de Framboise lijn op gebaseerd.

Dr Renaud is één van diegene die wist hoe en welke extracten er nodig zijn en er mee te werken met de dubbele doelstelling van compatibiliteit en effectiviteit.

De lijn Framboise is gebaseerd op de vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de verfrissende Framboos, 

HAPPY BEAUTY

Door de euforiserende bestanddelen in de lijn Framboise, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.