Gratis verzending in NL & BE   *     Voor 17.15 uur besteld morgen in huis     *     Gratis proefjes     *     Log in voor uw korting!

 

Zuiverend

11 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

11 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Citron

Zuiverend

Dr Renaud Zuiverend Citron

Dr Renaud Zuiverend de lijn  Citron: Zuiverende producten met Citroen voor mannen en vrouwen die een gemengde of vette huid hebben, glanzende huid, oneffenheden.

De citroen die van nature rijk is aan fruitzuren, wordt traditioneel gebruikt om de huid te reinigen omdat ze veel vitamine C bevat. Dankzij haar samentrekkende eigenschappen vernauwt ze de poriën en egaliseert de huid.

Ook pubers worden aangetrokken door deze producten met een lichte textuur en een veerkrachtig citroenparfum. Uw huid ziet er gezond, fris en mat uit.

Onmiddellijk resultaat

*90% gezuiverde huid *82% Egale huid *Tevredenheidsonderzoek bij 17 vrouwen na de Gel-Crème 28 dagen 2 maal per dag aangebracht te hebben. **Tevredenheidsonderzoek bij 21 vrouwen na de Concentré Assainissant gebruikt te hebben.

DOCTEUR RENAUD: UW NATUURLIJKE VERZORGING ONTWIKKELT DOOR EEN DOKTER

Dr. Renaud is naast dokter ook een dermatoloog en heeft zijn leven gewijdt aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur en de schoonheid van vrouwen - in zijn ogen het meest waardevolle van allemaal.

Nieuw in het assortiment is de lijn voor mannen met cactusvijgextracten

Dr Renaud is één van diegene die wist hoe en welke extracten er nodig zijn en er mee te werken met de dubbele doelstelling van compatibiliteit en effectiviteit.

Dit is geen ongekende natuur, maar een sterke, krachtige, geconcentreerde natuur, waaraan jaar na jaar wordt gewerkt om zijn effecten te blijven verhogen.

Elke lijn is gebaseerd op een specifieke bloem, groente of vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de verfrissende Framboos, het kalmerend Azuleen, de zuiverende Limoen...

HAPPY BEAUTY

Door de euforiserende bestanddelen, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.