Dr Renaud Contour des Yeux & Levres Repulpant Rose

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 48,24 Normale prijs € 53,60
Inhoud:
15ml

Dr Renaud Eye Contour & Lip Plumping Rose

 

Advies van de huidspecialist

Gratis bijpassend proefje

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Dr Renaud Contour des Yeux & Levres Repulpant Rose

Dr Renaud Contour des Yeux & Levres Repulpant Rose voedt en hydrateerd intens, geeft de rondingen van ogen en lippen weer stevigheid. Door de specifieke werking ervan worden rimpels en kraaienpootjes van die gevoelige zones weer glad. Met de dag krijgt de ronding van de lippen een fraaie vorm en tekenen ze weer duidelijk af.

Wallen en blauwe kringen vervagen. Je uiterlijk begint aan een tweede jeugd!

Pluspunten Eye Contour & Lip Plumping Rose

Een product zonder parfum. Een globale anti rimpel werking, specifiek voor volwassen huidtypes. Natuurlijke of biotechnologische plantaardige werkstoffen.

Een beige roze olieachtige balsem met delicaat rozenparfum.

Gebruik Dr Renaud Contour des Yeux & Levres Repulpant Rose

`s Morgens en/of `s avonds beetje bij beetje aanbrengen op de rondingen van ogen en lippen. Laten intrekken door zachtjes te masseren.

  • NEURO-FYTO-ZUURSTOFBINDEND COMPLEX Stimuleert de opname van Dopamine en stimuleert de cellulaire zuurstoftoevoer voor een herademende, gladde en heldere huid.
  • BIO DAMASCENER ROZENWATER Bekend om haar herademende en verzachtende eigenschappen.
  • HYALURONISCH ZUUR (binden van 2 moleculen met verschillend moleculair gewicht) Sterk hydraterend vermogen, zowel aan het oppervlak als in de diepte. De huid voelt inwendig als nieuw.
  • ROSA CENTIFOLIA & EXTRACT VANILLEBLOEM (Omegalight ) Werken in op ontstekingsverschijnselen (roodheid) en regelen de aanmaak van melanine voor een harmonieuzere gelaatskleur.
  • PAARLEMOEREN Geven glans aan de gelaatskleur en helderheid aan het gezicht.
  • COMPLEX VAN NATUURLIJKE PFYTOMOLECULEN & KARITÉBOTER Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en herstelt de opname van hyaluronisch zuur. Karitéboter beschermt en voedt de lippen.
  • EXTRACT VAN ALBIZIA (zijdeboom) & CAFEÏNE Dit complex versterkt de opperhuid ter hoogte van de wimpers en vermindert de factoren die leiden tot wallen onder en kringen rond de ogen.
  • ALPENROOS (Stamcellen) Verhoogt de vitaliteit van de stamcellen in de opperhuid en verbetert zo de werking van de huidbarrière.
  • EXTRACT VAN JAPANSE DUIZENDKNOOP (Uvaxine ) Een resveratrol biotech dat de natuurlijke afweermoleculen in de huid activeert om zo te zorgen voor zelfbescherming tegen UV-stralen en vrije radicalen.
Meer informatie
Inhoud 15ml
Renaudproductlijn Rose
Renaudsublijn Soins Anti-Age Rose
Huidtype Rijpe huid
Substantie Crème
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!