Dr Renaud Contour Yeux Défatiguant Lissant Mimosa

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 36,36 Normale prijs € 40,40
Inhoud:
15ml

Dr Renaud Smoothing & Anti-tiredness Eye Contour Balm

Advies van de huidspecialist

Gratis bijpassend proefje

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Dr Renaud Contour Yeux Défatiguant Lissant Mimosa

Dr Renaud Contour Yeux Défatiguant Lissant Mimosa bevat een hydraterende-stimulerende cocktail gecombineerd met een extract van de Indische kastanjebloem, gericht op de 1ste rimpels. De ontspannen oogcontouren zijn glad en helder.

 • Gel-crème textuur
 • Zonder parfum
 • Wit van kleur

Mimosa is is een symbolische bloem die het lengen van de dagen en de komst van de lente aankondigt… Om de 1ste rimpels aan te pakken, de huid te beschermen tegen externe agressies, te hydrateren en haar weer al haar vitale energie te geven, koos Dr Renaud 3 Mimosa-extracten:

 1. EXTRACT UIT BIO-MIMOS: Rijk aan flavonoïden, beschermt tegen oxidatievestress door de vrije radicalen te bestrijden.
 2. MIMOSAWAS: Door zijn uitzonderlijk verzachtend effect beschermt Mimosawas (rijk aan fytosterolen) de huid tegen deshydratatie (verwarming, airconditioning, Infra Rood…enz.).
 3. SCHORS VAN MIMOSA TENUIFLORA: Rijk aan taninen en polyfenolen, activeert het celmetabolisme opnieuw en draagt bij tot de regeneratie ervan. Stimuleert ook het weefselherstel.

Gebruik

‘s morgens en/of ‘s avonds met lichte strijkbewegingen.

Resultaten Smoothing & Anti-tiredness Eye Contour Balm

Een hydraterende-stimulerende cocktail gecombineerd met een extract van de Indische kastanjebloem, gericht op de 1ste rimpels. De ontspannen oogcontouren zijn glad en helder.

Ingrediënten Dr Renaud Contour Yeux Défatiguant Lissant Mimosa

 1. NEURO-FYTO-ZUURSTOFINBRENGEND COMPLEX (PATENT) 
  Stimuleert de synthese van Dopamine en geeft zuurstoftoevoer naar de cel een boost om de huid tot rust te brengen, ze glad en helder te maken.
 2. EXTRACT UIT BIO-MIMOSARijk aan flavonoïden, beschermt tegen oxidatieve stress en bestrijdt ook vrije radicalen.
 3. POLLUSTOP Echt moluculenscherm dat de dagelijkse agressie van chemische of milieuvervuiling belet (deeltjes 2.5, koolstofdeeltjes en zware metalen).
 4. TANINENEXTRACT UIT TARA Beschermt de mitochondriën (echte energiebron voor de cellen) tegen de nefaste effecten van blauw licht.
 5. ZONNEBLOEMEXTRACT Houdt de celenergie in stand door de synthese van ATP te stimuleren voor betere zuurstoftoevoer
 6. EXTRACT UIT TAMARINDE (boosté vs. Crème) Echt plantaardig hyaluronzuur. Hiermee kan langdurig gehydrateerd worden met effect van een tweede huid.
 7. HYALURONZUUR (boosté vs. Crème) Moleculenspons met krachtig hydraterend vermogen aan de oppervlakte.
 8. EXTRACT UIT SCHORS VAN MIMOSA TENUIFLORA (Huidboom) Activeert het celmetabolisme opnieuw en draagt bij tot de regeneratie ervan. Stimuleert ook het weefselherstel.
 9. BLOEM VAN INDISCHE KASTANJEBOOM Maakt rimpels rond de ogen minder zichtbaar. Geeft dit gevoelige gebied weer structuur en maakt ze gladder.
Meer informatie
Inhoud 15ml
Renaudproductlijn Mimosa
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!