Meer informatie
Inhoud 50ml

Dr Renaud Gel Crème Reducteur Pores Lift & Lumière Iris

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 63,54 Normale prijs € 70,60
Inhoud:
50ml

Iris Pore Lift & Light Reducing Cream Gel 

Gratis bijpassend proefje

Advies van de huidspecialist

Gratis verzending vanaf €35,-!

Log in voor uw korting!

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis

Dr Renaud Gel Crème Reducteur Pores Lift & Lumière Iris

Dr Renaud Gel Crème Reducteur  Pores Lift & Lumière Iris is een comfortable gelcrème tegen huidveroudering vernauwt verwijde poriën en vermindert de oneffenheden voor een zuivere, gematteerde en effen huid. Deze crème bevat acht effecten die elkaar aanvullen. Sommige van deze stoffen spannen de scheidingslijn van de huid terug aan, waar andere ingrediënten het vocht in de huid vasthouden.

Ingrediënten

Een majestueuze bloem met een zeldzame schoonheid! Iris versterkt de huid door het beperken van de afbraak van eiwitten die de huidstructuur vormen. Hierdoor zullen rimpels verminderen en zal uw huid stralen.

Gebruik

Breng de Iris Pore Lift & Light Reducing Cream Gel 's ochtends en/of 's avonds aan op het gelaat, de hals en het decolleté. De crème kan het beste worden aangebracht met opwaartse bewegingen. 

Pluspunten Iris Pore Lift & Light Reducing Cream Gel

Ideaal voor de rijpere huid. Verstevigt, stimuleert de celvernieuwing, vernauwt verwijde poriën en vermindert oneffenheden. Hydrateert de opperhuid. Ideaal bij warm weer. Compenseert de hormonale tekorten en beschermt de huid tegen veroudering.

Resultaten Gel Crème Reducteur Pores Lift & Lumière Iris

Een gezuiverde, matte en effen huid.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!